Апартман 1

за 2 лица

Сите апартмани имаат дневна соба, клима уред, кабелска LSD телевизија, мини бар,
безжичен интернет, купатило со фен и сопствен балкон.
Располагаме со сопствен паркинг простор и 24 часовна рецепција.
Кафе, пијалаци, доручек, ручек и вечера се служат во ресторанот во склоп на компексот
кој работи од рано наутро до доцна навечер.

1 кревет за две лица

24 часовна рецепција

клима уред

Free Wi-Fi

Кабелска Lsd телевизија

кафе,пијалоци, доручек ручек и вечера

купатило со фен

паркинг

сопствен балкон