Анкета

Наслов на анкета...
 

Картинг

Најавете се..
PRZO
Почитувани посетители, PDF Print E-mail

...ПРЖО БИТОЛА, компанија во Македонија, која Ви нуди професионалност,многу забава, авантура, адреналин возбуда, хотелско/хостелско сместување,  авто сервис, авто салон, авто пазар, картинг, пеинтбол се на едно место и со единствена цел...да ги задоволиме Вашите потреби и очекувања...!!!


Хотелско сместување во Битола, комплетно опремени апартмани за ноќевање или подолги престои, јавете се и закажете термини...ќе бидете пријатно изненадени од љубезната услуга и високиот квалитет кој ќе Ви биде понуден...ПРЖО БИТОЛА

 

СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ

Комплетна услуга за сите туристи и жители на Битола, Хотелско / апартманско сместување, Авто Сервис, Картинг, PAINTBALL...посетете не ...Ве очекуваме!!!

 

Ние Ви нудиме:

АВТО СЕРВИС ПРЖО
Долгогодишната традиција и квалитетната услуга која ја нудиме при сервисирање на Вашите возила се мерило за нашиот успех...ние Ви нудиме професионален сервис на Вашето возило во секое време...!!!


КАРТИНГ ПРЖО

Најново во градот...КАРТИНГ ПРЖО, патека долга 780 метри, максимална брзина и голема авантура...возбуда и адреналин, задоволство кое не смеете да го испуштите...задоволство за сите генерации!!!


Мотел, Хотел, Хостел ПРЖО

Комплетно опремен комплекс со најудобни апартмани, за ноќевање и подолг престој, единствено во Мотел, Хотел, Хостел ПРЖО, висок квалитет..квалитет кој ги задоволува Вашите потреби и очекувања по најниски цени..единствено кај нас...ПРЖО Битола

 

Кој е On line

We have 5 guests online

Авто Сервис