Мотел

ПРЖО

Мотелот располага со опремени еднокреветни, двокреветни, трокреветни и четворокреветни соби кои вклучуваат кабелска телевизија, мини бар, безжичен интернет и тоалет кои ќе ви овозможат целосна удобност во текот на вашиот престој.
Располагаме со сопствен паркинг простор и 24 часовна рецепција.

За групи и подолго изнајмување нудиме попусти по договор.

Tел: 070/207-336 или 047/224-555.

Тел.Рецепција : 071/37-50-50.

Цени:

  • 600 ден. за 1-креветна соба;
  • 1000 ден. за 2-креветна соба.

Пијалоци

МОТЕЛ ПРЖО

TV & Wi-Fi

МОТЕЛ ПРЖО

Паркинг

МОТЕЛ ПРЖО

СОбна услуга

МОТЕЛ ПРЖО

Контакт

  • Ул.Шерлати бр.4 7000, Битола
  • +389 047 224 555 Fax: 047 224 555 mob:070 207 336
  • przobitola@yahoo.com

Галерија