Кој сме ние

УСЛУГИ

Автосалон за продажба на возила

Работно време секоја Недела од 08:30 до 14:30 каде можете да најдете голем број на половни возила.

Авто Сервис

Авто Сервисот е основан и започнува со работа во 1982 година, основан од страна на Ивановски А. - Пржо.

Картинг

Поседуваме два вида професионални картинзи и картинг стаза за да можете да уживате во возбудливото денско и ноќно картинг возење. Работното време е од 09 до 01 часот.

Изнајмување на соби, Мотел, Хотел, Хостел.

Мотелот располага со опремени еднокреветни, двокреветни, трокреветни и
четворокреветни соби кои вклучуваат кабелска телевизија, мини бар, безжичен интернет
и тоалет кои ќе ви овозможат целосна удобност во текот на вашиот престој.

ЦЕНИ

  •  600 ден. за лице за една вечер,
  • 1 час 300 ден за лице,
  • 3 часа 400 ден за лице,

задоволни клиенти

АВТО САЛОН

Автосалон за продажба на возила од повеќе брендови со можност на одложено плаќање на кредит, лизинг и по договор 
Информации  047 224 555 

Контакт

  • Ул.Шерлати бр.4 7000, Битола
  • +389 047 224 555 Fax: 047 224 555 mob:070 207 336
  • przobitola@yahoo.com

галерија