АВТОМОБИЛИ

Content

Година

Година:   -   (77) 

Цена

Цена:   -   (77) 

Километржа

Километража:   -   (78) 

Гориво

Опрема

sm3

sm3:   -   (78) 

kw

kw:   -   (78) 

ks

ks:   -   (78) 
Title Description View

AGUSTA F4 312
 • Година: 2,007.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 10,900.00km
 • Бензин
 • sm3: 998.00
 • kw: 134.00
 • ks: 182.00
View

ALFA ROMEO 156
 • Година: 2,002.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,910.00
 • kw: 85.00
 • ks: 116.00
View

APRILIA SHIVER 750
 • Година: 2,008.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 39,000.00km
 • Бензин
 • sm3: 750.00
 • kw: 70.00
 • ks: 95.00
View

AUDI A4
 • Година: 2,005.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 200,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 0.00
 • kw: 103.00
 • ks: 140.00
View

AUDI Q5 QUATTRO
 • Година: 2,018.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,968.00
 • kw: 140.00
 • ks: 190.00
View

CITROEN BERLINGO
 • Година: 2,009.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 212,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,560.00
 • kw: 55.00
 • ks: 75.00
View

FIAT DOBLO
 • Година: 2,013.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 153,000.00km
 • Дизел
 • sm3: 1,248.00
 • kw: 66.00
 • ks: 90.00
View

FIAT DUCATO MAXI
 • Година: 2,007.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 330,000.00km
 • Дизел
 • sm3: 2,287.00
 • kw: 88.00
 • ks: 120.00
View

FIAT DUCATO
 • Година: 1,999.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 175,588.00km
 • Дизел
 • sm3: 0.00
 • kw: 90.00
 • ks: 122.00
View

FORD CONNECT
 • Година: 2,006.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 200,000.00km
 • Дизел
 • sm3: 0.00
 • kw: 66.00
 • ks: 90.00
View

FORD FOCUS
 • Година: 2,007.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,560.00
 • kw: 66.00
 • ks: 90.00
View

FORD MONDEO
 • Година: 1,998.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 172,500.00km
 • Бензин
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,796.00
 • kw: 85.00
 • ks: 116.00
View

HAMACHI MAJESTY
 • Година: 2,012.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 500.00km
 • Бензин
 • sm3: 150.00
 • kw: 6.00
 • ks: 0.00
View

IVECO DAILY
 • Година: 2,002.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 350,000.00km
 • Дизел
 • sm3: 2,800.00
 • kw: 107.00
 • ks: 146.00
View

MAZDA CD 120 EVO
 • Година: 2,005.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 242,964.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,998.00
 • kw: 89.00
 • ks: 121.00
View

MERCEDES CLS 320
 • Година: 2,012.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 180,145.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,987.00
 • kw: 195.00
 • ks: 265.00
View

MERCEDES GL 420
 • Година: 2,006.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 306,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 3,997.00
 • kw: 225.00
 • ks: 306.00
View

MERCEDES ML 280
 • Година: 2,006.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 233,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,987.00
 • kw: 140.00
 • ks: 190.00
View

MERCEDES VITO 113 CDI
 • Година: 2,012.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 170,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,143.00
 • kw: 100.00
 • ks: 136.00
View

MINI ONE
 • Година: 2,011.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 150,000.00km
 • Бензин
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,596.00
 • kw: 55.00
 • ks: 75.00
View

MITSUBISHI COLT
 • Година: 2,004.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 168,200.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,493.00
 • kw: 70.00
 • ks: 95.00
View

MITSUBISHI LANCER
 • Година: 2,008.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 165,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,499.00
 • kw: 80.00
 • ks: 109.00
View

PEUGEOT 406 CUPE
 • Година: 2,005.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 241,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 0.00
 • kw: 100.00
 • ks: 136.00
View

PEUGEOT 407
 • Година: 2,005.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,997.00
 • kw: 110.00
 • ks: 150.00
View

PORSCHE PANAMERA
 • Година: 2,013.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 195,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,967.00
 • kw: 184.00
 • ks: 250.00
View

SUZUKI GSR
 • Година: 2,006.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Бензин
 • sm3: 600.00
 • kw: 72.00
 • ks: 98.00
View

SUZUKI GRAND VITARA
 • Година: 2,006.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,870.00
 • kw: 95.00
 • ks: 129.00
View

VW CRAFTER
 • Година: 2,010.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 282,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,461.00
 • kw: 65.00
 • ks: 88.00
View

VW NEW BEETLE CABRIO BUBA
 • Година: 2,004.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 143,600.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,896.00
 • kw: 74.00
 • ks: 101.00
View

VW POLO
 • Година: 2,014.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 99,200.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,422.00
 • kw: 55.00
 • ks: 75.00
View

VW TRANSPORTER T5
 • Година: 2,007.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 330,000.00km
 • Дизел
 • sm3: 1,896.00
 • kw: 75.00
 • ks: 102.00
View

VW T5
 • Година: 2,008.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 243,000.00km
 • Дизел
 • sm3: 1,896.00
 • kw: 75.00
 • ks: 102.00
View

VW T5
 • Година: 2,007.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 350,000.00km
 • Дизел
 • sm3: 1,896.00
 • kw: 62.00
 • ks: 84.00
View