Контакт

Авто Комплекс Пржо е реномирана компанија основана во 1982 година.
Професионалноста, исклучителниот квалитет, знаењето и стручното искуство се синоним за нашето работење.
Нашата брзина и квалитет нè прават лидери во индустријата во којашто работиме за што доказ се бројните награди и признанија.Локација

Ул.Шералти бр.4 7000 Битола

Телефон

047 224 555
071/375 050
070/207336

Емаил

przobitola@yahoo.com​

Контакт

  • Ул.Шералти бр.4 7000, Битола
  • +389 047 224 555 Fax: 047 224 555 mob:070 207 336 - 071/375 050
  • przobitola@yahoo.com

Галерија