АВТО СЕРВИС
ПРЖО

Зошто Ние!

Авто Сервисот е основан и започнува со работа во 1982 година, основан од страна на Ивановски А. – Пржо. 

Сервисот е опремен со најмодерна опрема за одржување и сервисирање на возила и високопрофесионален тим кој секогаш обезбедува комплетна услуга.
Модерната и развиена технологија вклучува:  

Oпрема за електронска дијагностика на возилата (Bosch, Delphi), професионални дигалки за возила (Hofman)

Продажба на делови и сервисирање на сите типови на возила, како и монтирање на италијански плински системи.

Kомпјутерски машини за штелување на преден и заден трап на лесни и комби возила со најнова технологија на апарат Beissbarth Germany

Mашини за компјутерско балансирање на тркала на возила, машини за промена на гуми

НАШИ УСЛУГИ

Што ние нудиме

  • монтирање плински системи
  • машини за промена на гуми​
  • електронска дијагностика

ПОсетете не и уверете се во нашите услуги!

добивате прифатлива цена за секоја услуга
Наши принципи во работата се професионалност, чесност, квалитет, услуга и задоволен клиент.

Контакт

  • Ул.Шерлати бр.4 7000, Битола
  • +389 047 224 555 Fax: 047 224 555 mob:070 207 336
  • przobitola@yahoo.com

ГАлерија