АВТОМОБИЛИ

Content

Година

Година:   -   (77) 

Цена

Цена:   -   (77) 

Километржа

Километража:   -   (78) 

Гориво

Опрема

sm3

sm3:   -   (78) 

kw

kw:   -   (78) 

ks

ks:   -   (78) 
Title Description View

AUDI A4
 • Година: 2,005.00год.
 • Цена: 6,499.00€
 • Километража: 265,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 0.00
 • kw: 103.00
 • ks: 140.00
View

AUDI A4
 • Година: 2,001.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 236,147.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,896.00
 • kw: 96.00
 • ks: 131.00
View

AUDI A4 AVANT
 • Година: 2,005.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 217,537.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,968.00
 • kw: 103.00
 • ks: 140.00
View
Avtosalo Przo
AUDI A5
 • Година: 2,012.00год.
 • Цена: 23,999.00€
 • Километража: 160,100.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 0.00
 • kw: 180.00
 • ks: 245.00
View

BMW X5
 • Година: 2,007.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,993.00
 • kw: 173.00
 • ks: 235.00
View

DAIHATSU TERIOS
 • Година: 2,009.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Бензин
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,298.00
 • kw: 63.00
 • ks: 86.00
View

FIAT DOBLO
 • Година: 2,016.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 86,773.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 0.00
 • kw: 55.00
 • ks: 75.00
View

FIAT DOBLO
 • Година: 2,015.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 113,006.00km
 • Дизел
 • sm3: 1,248.00
 • kw: 55.00
 • ks: 75.00
View

FIAT DOBLO
 • Година: 2,014.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 95,332.00km
 • Дизел
 • sm3: 1,248.00
 • kw: 66.00
 • ks: 90.00
View

FIAT DOBLO
 • Година: 2,014.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • sm3: 1,248.00
 • kw: 66.00
 • ks: 90.00
View

FIAT DOBLO
 • Година: 2,013.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • sm3: 1,248.00
 • kw: 66.00
 • ks: 90.00
View

FIAT DOBLO
 • Година: 2,013.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 94,171.00km
 • Дизел
 • sm3: 1,248.00
 • kw: 66.00
 • ks: 90.00
View

FIAT DUCATO
 • Година: 2,004.00год.
 • Цена: 4,499.00€
 • Километража: 242,558.00km
 • Дизел
 • sm3: 2,286.00
 • kw: 81.00
 • ks: 110.00
View

FIAT DUCATO
 • Година: 1,999.00год.
 • Цена: 3,499.00€
 • Километража: 175,588.00km
 • Дизел
 • sm3: 0.00
 • kw: 90.00
 • ks: 122.00
View

FIAT PUNTO GRANDE
 • Година: 2,006.00год.
 • Цена: 3,499.00€
 • Километража: 155,200.00km
 • Плин
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,368.00
 • kw: 70.00
 • ks: 95.00
View

FIAT SEICENTO
 • Година: 2,008.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • sm3: 1,108.00
 • kw: 40.00
 • ks: 54.00
View

FORD FIESTA
 • Година: 2,009.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,399.00
 • kw: 50.00
 • ks: 68.00
View

FORD TRANZIT
 • Година: 2,001.00год.
 • Цена: 3,999.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • sm3: 2,402.00
 • kw: 88.00
 • ks: 120.00
View

JEEP GRAND CHEROKEE
 • Година: 2,005.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 242,107.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,987.00
 • kw: 160.00
 • ks: 218.00
View

JEEP COMPASS
 • Година: 2,007.00год.
 • Цена: 7,999.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,968.00
 • kw: 103.00
 • ks: 140.00
View

JEEP CHEROKEE
 • Година: 2,009.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,777.00
 • kw: 130.00
 • ks: 177.00
View

KAWASAKI ZX10R
 • Година: 2,007.00год.
 • Цена: 6,999.00€
 • Километража: 0.00km
 • Бензин
 • sm3: 998.00
 • kw: 129.00
 • ks: 175.00
View

LANCIA DELTA
 • Година: 2,011.00год.
 • Цена: 7,999.00€
 • Километража: 174,800.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 0.00
 • kw: 121.00
 • ks: 165.00
View

LANCIA MUSA
 • Година: 2,008.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 167,350.00km
 • Плин
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,368.00
 • kw: 70.00
 • ks: 95.00
View

MAJESTY
 • Година: 2,012.00год.
 • Цена: 1,299.00€
 • Километража: 500.00km
 • Бензин
 • sm3: 150.00
 • kw: 6.00
 • ks: 0.00
View

MAZDA CD 120 EVO
 • Година: 2,005.00год.
 • Цена: 3,999.00€
 • Километража: 242,964.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,998.00
 • kw: 89.00
 • ks: 121.00
View

MERCEDES A140
 • Година: 1,998.00год.
 • Цена: 1,699.00€
 • Километража: 147,500.00km
 • Бензин
 • sm3: 1,398.00
 • kw: 60.00
 • ks: 82.00
View

MERCEDES CLS 320
 • Година: 2,007.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,987.00
 • kw: 165.00
 • ks: 224.00
View

MERCEDES E 300 CDI AMG HYBRID
 • Година: 2,014.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 168,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,143.00
 • kw: 150.00
 • ks: 204.00
View

MERCEDES ML
 • Година: 2,006.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 205,300.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,987.00
 • kw: 140.00
 • ks: 190.00
View

MERCEDES R 320
 • Година: 2,007.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 187,130.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,987.00
 • kw: 165.00
 • ks: 224.00
View

MERCEDES SPRINTER
 • Година: 2,000.00год.
 • Цена: 6,999.00€
 • Километража: 360,000.00km
 • Дизел
 • sm3: 2,148.00
 • kw: 60.00
 • ks: 82.00
View

MERCEDES VITO PATNICKO
 • Година: 2,000.00год.
 • Цена: 3,999.00€
 • Километража: 224,000.00km
 • Дизел
 • sm3: 2,148.00
 • kw: 75.00
 • ks: 102.00
View

MINI COOPER D
 • Година: 2,012.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 119,459.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,995.00
 • kw: 82.00
 • ks: 112.00
View

NISSAN X-TRAIL
 • Година: 2,017.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 49,084.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,995.00
 • kw: 130.00
 • ks: 180.00
View

OPEL COMBO
 • Година: 2,002.00год.
 • Цена: 2,499.00€
 • Километража: 188,309.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,686.00
 • kw: 55.00
 • ks: 65.00
View

OPEL CORSA E
 • Година: 2,015.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 88,120.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 0.00
 • kw: 55.00
 • ks: 75.00
View

OPEL MERIVA
 • Година: 2,004.00год.
 • Цена: 3,499.00€
 • Километража: 238,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 0.00
 • kw: 74.00
 • ks: 101.00
View

OPEL TIGRA
 • Година: 1,996.00год.
 • Цена: 999.00€
 • Километража: 238,358.00km
 • Бензин
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,389.00
 • kw: 66.00
 • ks: 90.00
View

PEUGEOT 306
 • Година: 2,001.00год.
 • Цена: 2,599.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,997.00
 • kw: 66.00
 • ks: 90.00
View

RANGE ROVER SPORT
 • Година: 2,007.00год.
 • Цена:
 • Километража: 230,000.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 2,700.00
 • kw: 140.00
 • ks: 190.00
View

RENAULT SCENIC
 • Година: 2,006.00год.
 • Цена: 3,499.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,870.00
 • kw: 96.00
 • ks: 130.00
View

SEAT LEON
 • Година: 2,005.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 195,648.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,968.00
 • kw: 103.00
 • ks: 140.00
View
TOYOTA COROLLA 1.4D4D 1 Avtosalon Przo
TOYOTA COROLLA
 • Година: 2,005.00год.
 • Цена: 5,499.00€
 • Километража: 149,958.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 0.00
 • kw: 66.00
 • ks: 90.00
View

VW CRAFTER PATNICKO
 • Година: 2,008.00год.
 • Цена: 10,999.00€
 • Километража: 221,239.00km
 • Дизел
 • sm3: 0.00
 • kw: 80.00
 • ks: 109.00
View

VW GOLF
 • Година: 2,006.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,896.00
 • kw: 74.00
 • ks: 101.00
View

VW GOLF 6
 • Година: 2,012.00год.
 • Цена: 0.00€
 • Километража: 0.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,968.00
 • kw: 125.00
 • ks: 170.00
View

VW POLO
 • Година: 2,007.00год.
 • Цена: 4,999.00€
 • Километража: 150,817.00km
 • Дизел
 • Целосна Опрема
 • sm3: 1,422.00
 • kw: 51.00
 • ks: 69.00
View

VW TIGUAN
 • Година: 2,009.00год.
 • Цена: 10,999.00€
 • Километража: 96,000.00km
 • Бензин
 • Целосна Опрема
 • sm3: 0.00
 • kw: 110.00
 • ks: 150.00
View

VW TRANSPORTER T5
 • Година: 2,010.00год.
 • Цена: 9,999.00€
 • Километража: 285,567.00km
 • Дизел
 • sm3: 0.00
 • kw: 103.00
 • ks: 140.00
View